Wednesday 25 July 2012

kis cica, macska vak és süket - Jelenlegi ára: 2 Ft

Kis cicánknak Lorának gazdát keresek. Egy állatbarát hozta el hozzám 2011. szeptemberében hogy az út szélén találta a gyorsforgalmin, szomjas volt (fél liter vizet megivott) és félős. Nagyon bele szerettünk mert gyönyörű és dorombolós. Sajnos a férjem régi álmát váltotta valóra egy tündéri beagle kutya megvalósításával és Lorának ez új helyzet nem kedvez. A kutya ráugrik, rámászik és ő képtelen védekezni, ugyanis SÜKET ÉS VAK A KISCICA! Most a realitások talaján álló emberek azt írnák, altassam el, hogy ne szenvedjen, de ő nem szenved! És nem is a kritikára vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy találok-e olyan jó érzésű embert aki befogadná egy félre eső nagy kertes házba, távol a főutakról, ahol kárt tehetne magában. Én már adtam neki esélyt, szeretném ha valaki megszánná és adna neki másodikat, mert én sajnos nem tudok rá vigyázni tovább. NEM SZOBATISZTA! Ezért nem ajánlom lakásba, csak olyan kertes házba ahol védik, vigyázzák őt. Egyébként nem csavargós, félős és tisztában van azzal, hogy baj érheti és nagyon bizonytalan. A leütés nem jár automatikusan azzal, hogy könnyelműségből szánalmat érző embernek odaadom. Szeretném őt biztos helyen tudni. Aki igaz szívű és szereti, szánja a kis állatkámat megérti.
Lora kb 8 hónapos, kis növésű, süket és vak kis cica. A tejtől megy a hasa, csak száraztápot és vizet adok neki.
NEM ADOM ODA OLYAN HELYRE AKI NEM SAJÁT NEVÉT HASZNÁLJA TITOK HOGY HOVÁ KERÜL VALAHOVÁ VALAKIHEZ AKI NEM FEDI FEL MAGÁT MERT CELEB, HÍRES VAGY ELVONT, STB. SZERETNÉM MEGLÁTOGATNI ÉS SEMMI KAMU DUMÁT NEM VESZEK BE!
nemfogják bántani, kínozni, kísérletezni vele, egyéb módon kiszolgáltatni beteg emberek ezt az ártatlan állatot! olyanok ne is próbákozzanak, ismerem a trükköket


Jelenlegi ára: 2 Ft

Az aukció vége: 2012-08-10 09:53
. kis cica, macska vak és süket - Jelenlegi ára: 2 Ft

0 comments:

Post a Comment