Wednesday 25 July 2012

Rubin füstkvarc kagyló nyakék: egyedi & különleges - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Különleges, feltűnő nyakék váratlan társításokkal: vörös - fazettált rubin, fehér - kagylóhéj, szürkésbarna - füstkvarc, szürkésfekete - sárkányvér achát, fekete - lávakő.
Saját készítésű, kézműves egyedi ásványékszer. Acélsodronyra fűzve (tigrisbajusz vagy cápazsinór), mely rendkívül strapabíró. Ródiumozott (allergiát nem okozó) kapoccsal.
Hozzáadott érték: élettartam garancia. (Javítás és igazítás ingyen, ásvány törése esetén anyag- és munkadíj. )
∞ Remek ajándékozási forma:
Lepje meg szeretteit gyógyhatású, akár személyre szólóan választott ásványból készülő ékszerrel – A KÉZMŰVES MUNKA, AZ EGYEDISÉG ÖRÖK ÉRTÉK!
∞ Az ásványok gyógyító hatása – észrevétlenül, magunkon viselve, egyedi, ízléses kiegészítőként:
Hogy miért szeretik az emberek évezredek óta az ásványokat ékszerként viselni? Mert ismerték és tapasztalták az élet különböző területein kiváltott pozitív hatásukat – legyen az egészség, életvitel, lelki vagy spirituális élet.
Fő célom, hogy valóban egyedi és megismételhetetlen, igényes kézműves ékszereket kínáljak, eleget téve mind a kifinomult ékszereket kedvelők, mind az ásványokért rajongók igényeinek, bármely korosztály számára. Ékszereim között számos stílus megtalálható: Klasszikustól a modern, design-ékszerekig, szolidtól az extravagánsig!
A felhasznált ásványok fizikai-kémiai és spirituális, gyógyító tulajdonságai:
Rubin
Szín: vörös, sötétvörös. Átlátszóság: átlátszótól az átlászatlanig. Porszín: fehér. Mohs-keménység: 9. Sűrűség: 3, 9-4, 1. Képlet: Al2O3. Ásványtanilag: krómtartalmú korund. Kristályszerkezet: trigonális. Keletkezés módja: vulkáni, többnyire átalakult. Előfordulás: Srí Lanka, Burma, Kambodzsa, India, Kína, Angola, Zambia.
Nyugati csillagjegy: Kos, Oroszlán, Mérleg, Skorpió. Kínai csillagjegy: Sárkány, Majom, Kutya, Disznó. Elem: tűz.
Gyógyhatása: Méregteleníti: test, vér, nyirok. Jótékonyan hat: láz, fertőző betegség, rossz véráramlás, szív, keringési rendszer, mellékvese, vese, ivarszervek, lép.
 
Füstkvarc
Ásványtanilag: barna kvarckristály. Keletkezés módja: vulkáni. Hasadás: Nincs. Törés: Kagylós. Szín: Sárgásbarna, barna, füstszürke, fekete. Porszín: Fehér. Fény: Üvegfényű, törési felületén zsírfényű. Átlátszóság: Átlátszó vagy áttetsző.
Nyugati csillagjegy: Bak. Kínai csillagjegy: Bivaly. Elem: föld.
Gyógyhatás: Fejfájás csillapító. Jótékony hatású az ivarszervekre, idegszövetre, izomszövetre, szívre. Erős görcsoldó. Szabályozza a testfolyadék áramlását. A hormontermelést serkenti és erősíti a koncentrációt. Javítja a depressziót, csillapítja a félelmet. Tisztítja a gyökércsakrát, enyhíti a rémálmokat. Csökkenti a kommunikációs nehézségeket, meditációhoz tisztítja az elmét. Kemoterápiás és sugarazást igénylő betegségek kitűnő orvosa. Has, csípő, lábbetegségek ellenszere, segíti az ásványi anyag felszívódást. Erősíti a kötőszövetet. Kiegyensúlyozódnak az agyféltekék, a jin-jang, az idegrendszer rendbe jön. Megszűnnek a görcsök, elmúlnak az izom- és ízületi betegségek. Meggyógyul a szív. Rendbe jönnek bennem a nyirokproblémák. Kiigazodnak a vesék, mert a hormonrendszer aktiválódik, és rendesen működik.
 
Achátok
Kristályrendszer: Trigonális. Szín: minden színben. Porszín: fehér. Megjelenés: minden színben meglelhető, festett is lehet, természetes árnyalatai: többnyire szürke, kékesszürke, zöldesszürke, szürkésfehér, barna csíkozással, áttetsző. Lelőhelyei: Csehország, Kelet-India, Uruguay, Ausztrália, Oroszország, Dél-Afrika, Németország, Olaszország, Mexikó, Kína, Egyesült Államok.
Nyugati csillagjegy: Bika, Ikrek, Rák, Skorpió. Indián csillagjegy: Szarvas. Kínai csillagjegy: Kígyó, Ló, Bárány, Disznó.            
Gyógyhatás: Emésztést serkentő, hasnyálmirigy gyógyító. Tisztítja  a keringési rendszert. Kiigazítja az agy energiarendszerét, kiegyen-súlyozza a két agyféltekét. Megnyugtatja az elmét. Tisztítja az aurát. Kiegyensúlyozza a jin és jang energiát.
 
Lávakő
Gyógyhatás: magasabb vastartalmuk miatt magnetikus hatásuk fokozza az ellazulást. Segíti az energiaáramlást, javítja a közérzetet, lazítja az izmokat, méregtelenít, enyhíti az álmatlanságot és jót tesz a bőrnek.            
Ékszereim alapvető anyagai: természetes alapanyagok, a föld és a tenger adományai:
- féldrágakövek,  ásványok (pl. hegyikristály, rózsakvarc, ametiszt, ónix, tigrisszem, jade, jáspisok, achátok, hematit és magnetit, gránát, citrin, obszidián, stb. valamint ritkaságok: holdkő, kalcedon, krizokolla, prehnit, rutilkvarc, turmalin, lapis lazuli),
- tenyésztett gyöngy, korall, kagyló, borostyán.
Fizetési és szállítási feltételek:
Fizetés: kizárólag előre, átutalással lehetséges.
Szállítás: postázás ill. személyes átvétel.
Vásárlás esetén az utaláshoz szükséges adatokat (cégnevet és bankszámlaszámot, utalandó végösszeget) a visszaigazoló e-mailben tüntetem fel. Az utalandó végösszeg a termék(ek) vételára és postázás esetén a szállítási költség, amennyiben a személyes átvétel megoldható, természetesen nincs szállítási költség.
Személyes átvétel esetén a helyszín lehet:  
- Veresegyház-Fót-Dunakeszi és vonzáskörzete
- Budapesten Újpest vagy Rálospalota és a Belváros, Deák tér környéke valamint ezek között útba ejthető területek.
Postázás: A szállítási költséget a posta mindenkori, aktuális díjszabása szerint alkalmazom. A termék(ek)et az utalás jóváírását követő 3 munkanapon belül postázom.
Légpárnás vagy postakész kipárnázott borítékban küldöm, sima vagy ajánlott küldeményként (utóbbi igény esetén módosítható és bővíthető pl. elsőbbségi vagy értéknyilvánítás). Pontosítás a rendelés összesítésekor, az igényekhez igazodva: nem kötelező ajánlott küldeményként kérni, de mindenképpen javaslom!
! Kedvezményes szállítás:
Több ékszer vásárlása esetén, a két héten belül leadott rendeléseknél csak az első tétel után kell szállítási díjat kell fizetni, méret- és súlykorlátot nem veszek figyelembe, ezek költségét vállalom. Ebben az esetben kérem a szándék előzetes jelzését, az első vásárlást követően küldött mail-re válaszolva.
 Az 5000 Ft-ot meghaladó vásárlásoknál a szállítás ingyenes!



Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2012-08-10 11:38
. Rubin füstkvarc kagyló nyakék: egyedi & különleges - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

0 comments:

Post a Comment