Saturday 25 August 2012

RCF 4PRO7001A NMÁ! - Jelenlegi ára: 476 000 Ft


KETTŐ SZETT (KÉT OLDAL L+R) VAN BELŐLE, ÚJSZERŰ, SZINTE ZSÍR ÚJ ÁLLAPOTBAN!   
 VÁSÁRLÁSTÓL SZÁMÍTOTT 3 ÉV MAGYAR GARANCIÁVAL!
AZ ÁR EGY SZETTRE VONATKOZIK!
 
   A 4PRO7001 erőteljes és precíz koncert hangosítás alkalmával, de maximálisan jól használható professzionális hangrendszerként, nagy klubokban és színházakban is. A rendszer minden eleme gondoskodik róla, hogy rendkívül tiszta, és transzparens hangot nyújtson alacsony torzítás, nagy hangnyomás és kiváló frekvenciaátvitel mellett.
A 4PRO 7001-A a vezető rendszer turné és professzionális alkalmazásokra is. Egymásra helyezhető, aktív, közepes méretű rendszer, amely 950W teljesítményű erősítőt, komplett elektronikus processzor szekciót és teljesen neodymium RCF precízió, alacsony torzítású, nagy teljesítményű hangszórókat tartalmaz.
Az új 15” mélyközép hangszórónak és az utóbbi évek fejlesztésének köszönhetően a 4PRO 7001-A rendkívül pontos és precíz mélyhang visszaadást biztosít felhasználójának. Az RCF egyedi, 10” -os speciális kosarú középhangszórója úgy lett tervezve, hogy kitűnően alkamazkodjon a 60°x40° lesugárzású tölcsérhez. Egy masszív neo mágnes és a kompressziós driver kezelés az alacsony torzítás eléréshez és magas dinamikatartományhoz lett tervezve. A kompressziós driver új 2, 5” -os titánium dómot használ az optimalizált geometriájú aluminium fázis torok előtt.
A hangzást egy magas flux értékű neodymium mágnes biztosítja, amely nagyon nyitott és természetes hangot biztosít extrém precizitás mellett a magas frekvenciákban. A mélyhangokért egy 2 lépcsős H osztályú erősítő felelős. A közép és magas frekvenciákat elkülönítve hajtja egy AB osztályú, alacsony torzítású erősítő.
A rendkívül egyedi bemeneti szekció tartalmaz egy kombinált XLR/Jack vonalbemenetet, master hangerőt és jól használható XLR továbbfűzési lehetőséget. Extra felszereltség a külső time delay ki és bemenet, a 3 állású array ekvalizáció és a középmagas fázis kapcsoló. A processzor szekció tartalmaz aktív crossovert, rendszer ekvalizációt, hangszóró fázis kiegyenlítést, limitert és védelmi funkciókat. A rendszert vizuálisan monitorozza 4db LED.
A 4PRO 7001 MH egy két utas középmagas rendszer trapéz alakú dobozzal a könnyű array alkalmazásokra. A mély szekció 2x15” nagy teljesítményű neodymium mélyközép hangszóróból és az elektronikából áll. A két 15” hangszóró hatékony band pass konfigurációban van elhelyezve.
Minden komponens erős balti nyírfa házban van elhelyezve. A hangszórók és a tölcsérek védve vannak egy porfúvott erős ráccsal. A dobozokon megtalálhatóak az M10 rögzítési pontok is, valamint 8 db egyenként 3 pozíciós rigg sínek is. A két oldalsó fogantyú könnű szállítást nyújt.
   

Jelenlegi ára: 476 000 Ft

Az aukció vége: 2012-09-07 17:28
. RCF 4PRO7001A NMÁ! - Jelenlegi ára: 476 000 Ft

0 comments:

Post a Comment