Wednesday 30 January 2013

Fisher Price első zongorám babazongora gyönyörű! - Jelenlegi ára: 4 999 Ft


E kreatív játékkal számos módon lehet játszani!
Kösse fel a babaágy fölé, ahol a fekete és fehér billentyűk közötti kontraszt és a kiugró grafikus minták minden bizonnyal magukra vonják a baba figyelmét.
A finoman összecsapódó szárnyak, tompa fényű lámpák és az összesen 10 perces zene megfelelő elfoglaltságot jelentenek a baba számára. Mikor pedig megtanul rúgni, akkor további játék, zene és fények jutalmazzák tudását. A lelógó lábat még meg is lehet csörgetni, miközben a baba megtapasztalhatja az ok és okozat varázslatos összefüggését is!
Amikor pedig már önállóan tud ülni a pici, akkor tegye őt a játék elé, a földre, és csodálatos koncertnek lehet tanúja. Az egyes zongorabillentyűk lenyomása zenét eredményez.
 Ez a babákat is ösztönző zongora méltán kapta Az Első Zongorám nevet. Már a kiságyra felrögzíthető, ahol hangjával, fényeivel és mozgó madarával vidám perceket szerezhet a kicsinek. Három szórakoztató funkciója: 1. Szülő irányította hosszú játék mód: 5 dal hangzik el 10 percben 2. Baba irányította "rakj össze egy dalt" mód: a baba kézzel-lábbal, fekve vagy ülve nyomogathatja a gombokat, ezzel 5-8 másodperces dallamokat aktivál, mely dallamok dalt formálnak 3. Baba irányította mód: a zongora minden megnyomott gombbal egy egész dallamot lejátszik. Mindhárom módban, amikor a baba a zongora plüss billentyűit megnyomja, a kismadár mozgásba lendül, kukucs játékot játszik, megcsikizve a baba talpát vagy kezét.
Ha a gyermek már nagyobb, a zongorát a kiságyról eltávolítva játszhat vele tovább. Állítható üzemmód: hangos, halk, kikapcsolt .
A zongora műanyag és textil anyag kombinációja.
A kislányom imádta ez a játékot.
Pici korában a kiságyba kötöttem oldalra a feje vonalában, hogy nézegethesse. Mikor rugdalózni kezdett, a kiságyba tettem,   úgy hogy elérje a lábával. Később pedig ülve játszott vele.
Imádta Ő, és mi is imádtuk a KLASSZIKUS ZENÉT JÁTSZÓ zongorát. Végre valami, ami nem idegesítő tipikus kínai zenét játszik, hanem szépet, dallamosat, klasszikusat : -)
Hátul lehet a 3 féle üzemmód közül választani.
1: klasszikus zenét játszik és világít a madár körül  a piros, a madárka a szárnyát csukogatja dalváltásoknál. Kb 10 percig játszik egyhuzamban anélkül, hogy hozzá kellene érni.
2: elkezd játszani egy dalt kb 8-10 másodpercig, és érintésre folytatja az adott dallamot
3: zongora funkció. A madár bújócskázik, világít közben is.
A narancssárga katica a kikapcsoló gomb és egyben a hangerő szabályozó is. 2 fokozata van a hangerőnek.
A madárka egyik lába csörgő is egyben : -)
3 db bébi elemmel működik a játék, ami nem tartozék most.
Kb 45 cm hosszú, 29-30 cm magas a játék.
3 helyen lehet felkötni a kiságyra vagy járókára.
Újszerű, első kézből való játék.
Hibátlanul működik rajta minden, vigyáztunk rá.
Egy ici-pici mosási folti (rosszul száradt) van rajta a százlábú körül , de mivel az a rész nem fehér hátterű, alig lehet észrevenni, inkább csak a korrektség kedvéért írom.
Súlya majdnem két kg, biztonságosan csomagként tudom küldeni.
CSAK A ZONGORA! AZ AUKCIÓ TÁRGYA!!! AZ UTOLSÓ KÉPEN SZEREPLŐ  FISHER PRICE JÁTÉKOKI IS MIND FELTÖLTÉSRE KERÜLNEK/TEK EKKOR.
Ha bármi kérdés adódna, tedd fel bátran, köszönöm.



Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2013-02-18 22:03
. Fisher Price első zongorám babazongora gyönyörű! - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

0 comments:

Post a Comment