Tuesday 26 February 2013

Mitsubishi Colt gyári EREDETI ÚJ tetőcsomagtartó - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

Eladó gyári Eredeti Mitsubishi Colt tetőcsomagtartó leírásával (összeszerelési útmutató) mindkét kulcsával, dobozában. Csak ezt rakd az autód tetejére, mert a többitől behorpad!
Mistubishi Colt-ra való, méghozzá 3 ajtós kivitelre 2006-os évjárattól. Eredeti Mitsubishi alkatrész!
Azonban az eredeti ár töredékéért juthatsz hozzá! Síbox, kerékpár tartó sín felszerelhető rá!
Fontos: egyetlen egy alkalommal volt felszerelve az autómra, nem látszik rajta semmiféle használati nyom, csak a korrektség kedvéért említem inkább: ), és felraktam egy fotót is, ahol látszik, milyen az autón, később nem volt alkalmunk sajnos használni, mert a gyerkőc miatt már nem tudunk úgy utazni. Ezért válok csak meg tőle. A doboza ragasztva, de ez tényleg nem von le semmit a használati értékéből: ). Az egyik csavar a szétszereléskor eltűnt, de legyártattunk hozzá pontosan ugyanolyat (még a feje is ugyanaz a stílus), így adok pótokat is, ha ilyen helyzetbe kerülnél a későbbiekben: ).
Minden kérdésre szívesen válaszolok a termékkel kapcsolatban.
Kérlek nézd meg a többi termékemet is: )!
Személyes átvétel a 11. kerületben lehetséges, vagy ELŐZETES EGYEZTETÉS után Érden, Pomázon, Budaörsön, Tárnokon... Allee-nél.
Szívesen postázok is a mindenkor érvényes postai díjszabás szerint bárhova az országban! Ill . ha a súly alapján nem viszi a posta, akkor akár vaterafutárral is elküldöm. Az aktuális díj mindkét esetben a vevőt terheli.



Jelenlegi ára: 28 000 Ft

Az aukció vége: 2013-03-17 12:57
. Mitsubishi Colt gyári EREDETI ÚJ tetőcsomagtartó - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

0 comments:

Post a Comment